KOST - TRÄNING - LIVSSTIL
OPTIMERA DIN HÄLSA GENOM ATT LEVA ENLIGT PALEO

Banankaka på mandelmjöl (paleo)

Banankaka på mandelmjöl (paleo)

Inlägget Banankaka på mandelmjöl (paleo) innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, en nätbutik som jag själv brukar handla ifrån.


Idag hade jag lite tid över på lunchen, så jag bakade en banankaka (Paleo) som jag nu äter till mitt eftermiddagskaffe. Receptet swishade förbi i mitt facebook-flöde i morse, jag minns inte vem som publicerade det, bara att jag la på minne att jag skulle testa det. Och det blev riktigt lyckat. Mums!

Om man gillar banan, så är det ett bra alternativ till socker, det ger en naturlig sötning och binder även ihop brödet.

Så här gjorde jag min banankaka.

Ingredienser:

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda ihop alla ingredienser. Jag använde en stavmixer för att få en slät smet.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en liten form. Jag använde en liten ugnsfast matlåda från ikea.
  4. Stoppa in i ugnen ca 50 minuter
  5. Ät och njut!

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny