KOST - TRÄNING - LIVSSTIL
OPTIMERA DIN HÄLSA GENOM ATT LEVA ENLIGT PALEO

Fynda på Sommarrean!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Stadium.

Idag passade jag på att se över min träningsgarderob för att kunna komplettera med det som saknas. Kan tipsa om att det just nu är en bra tid att tänka på detta eftersom butikerna fortfarande har sommarrea. Oftast är rean inne i sitt slutskedet – har man tur kan man göra riktiga fynd.

Stadium har till exempel upp till 70 % på sin Sommarrea!

Klicka på nedan länk så kommer du Stadiums deras webshop.

–> Klicka här

Jag hittade cykelkläder till bra pris men framför allt löparkläder. Dessa kommer komma väl till pass nu när löpning står högst upp på min agenda. Jag har lagt upp en planering för min egna träning för att kunna genomföra nästa klassikerlopp på bästa sätt utifrån mina egna förutsättningar. Just löpning är en knepig gren för mig eftersom jag dras av gamla skador, men skam den som ger sig!

Kommentera

Stäng meny