PT- utbildningen

Efter några veckors online-studier har jag nu varit på den första fysiska träffen i min utbildning till personlig tränare. En härligt engagerad grupp med blivande PT:s har nu under tre hela dagar drillats i anatomi, hållning, screening och bålstabilitet. Fantastiskt roligt och lärorikt!

Kommentarer inaktiverade för PT- utbildningen

Cykelpass igen

Tänk att det redan har gått en vecka sedan jag körde mitt förra cykelpass i grupp. Grymt jobbigt, men väldigt skön känsla efteråt. Tre etapper. Tempoväxlingar och belastning. Och pulsmätaren som håller koll på vart man ligger när man når toppen. Fantastisk bra träning!

Kommentarer inaktiverade för Cykelpass igen

Cycling – 60 minuters träningspass

Nu på vintern vill jag inte cykla ute på grund av halkrisken, och att sitta själv på motionscykeln hemma är rätt trist. Då är grupp-pass i Cykling perfekt. Om man jobbar med både watt, varvtal (rpm) och pulsmätare så får man ut maximalt av träningen samtidigt som man blir peppad…

Kommentarer inaktiverade för Cycling – 60 minuters träningspass

Bodypump

Sista träningspasset detta år - 60 minuters Bodypump. Detta är riktigt bra träning tycker jag, man går igenom alla muskelgrupper, jobbar funktionellt, och det är dessutom roligt! Och när man knappt orkar sista lyftet då vet man att man tagit ut sig till max vilket ger resultat!  

Kommentarer inaktiverade för Bodypump

Slut på innehåll

Det finns inga fler sidor att hämta