Mascara som inte kladdar när man tränar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Livsstil

Jag brukar ofta vara väldigt sparsam med smink, tycker det tar onödigt med tid och gillar egentligen inte att ha saker på huden som jag inte vet fullt ut vad de innehåller. Det jag oftast använder är mascara. Dock så vill man ju inte att den ska rinna eller kladda om man inte sminkat av sig innan ett träningspass. Har därför testat några vattenfasta mascaror. De har varit bra, men jag tycker det är svårt att få bort den på kvällen, trots olika eye makeup removers som jag testat. Det känns som att det inte blir riktigt rent på fransarna, och det tar lång tid.

Idag såg jag en maskara från Idun som jag blev nyfiken på och tänkte testa. Den ska nämligen vara vattenfast upp till 38 grader. När man ska få bort den så ska det räcka att endast tvätta ögonen med vatten över 38 grader så faller mascaran lätt av dina fransar. Låter nog för bra för att vara sant, men värt ett försök.

IDUN Minerals Mascara Vatn Waterproof 38°C (annonslänk till Apohem som just nu har 20 % på detta märke)

Jag lovar att uppdatera här när jag har testat den!

PS:Såg att även Lloyds apotek (annonslänk) har kampanj på Idun minerals, 3 för 2, men där var den slut i lager.