Genom kunskap kan du ta ett eget ansvar för din hälsa

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Livsstil

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Werlabs)

Ett bra sätt att kunna följa, förstå och sedan (om du vill) försöka förbättra din hälsa är att via ett enkelt blodprov göra en hälsokontroll. Förutom att gå till din läkare finns det andra alternativ där du själv kan välja vilka prover du vill ta genom att beställa en hälsokontroll på nätet. Med hjälp av resultatet kan du sedan börja jobba med din hälsa kanske i form av kostförändringar eller andra livsstilsförändringar såsom till exempel motion och träning.

Werlabs är ett företag som erbjuder olika typer av hälsokontroller. Jag har själv gjort friskvårdskontroller via dem och det är väldigt smidigt. Man beställer hälsokontroller eller enskilda tester online, söker efter närmaste provtagningsställe och efter att blodprovet är taget får man sedan snabbt svar i sin e-journal med tillhörande läkarkommentarer.

Om man som jag är en fullt frisk person så får man referensvärden som man sedan kan följa över tiden. Men man kan också i ett tidigt skede upptäcka livsstilssjukdomar som är på väg, eller få reda på om man har någon vitamin eller mineralbrist som bör åtgärdas.

Just nu får du 10% rabatt från Werlabs om du beställer en Hälsokontroll XL via denna köplänk

halsokontroll XL

och vid beställningen anger koden 03XL10.

Hälsokollen ger dig svar på 33 olika hälsomarkörer.

Rabatten är giltig fram till den 31 mars 2019, så passa på att beställa nu!